Direct contact? Bel: 035 - 52 51 676

Home > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Waarom bij ons?

Ons team bestaat uit 3 Facebook advertentiespecialisten met allemaal zo'n 3 jaar ervaring in het inzetten van Facebook als marketingtool voor bedrijven. Via onze website AdverterenMetEenPixel.nl kun je snel en eenvoudig aan de slag op Facebook. Door zeer slim te werk te gaan, kunnen wij snel en daardoor zeer betaalbaar een Facebook advertentie account inrichten, waarbij dan ook direct de pixel van Facebook wordt ingesteld. 

Over ons

Waarom adverteren via Facebook?

Adverteren op Facebook is een kans die steeds meer bedrijven aangrijpen. Dit komt omdat je via Facebook heel gericht en daardoor rendabel kan adverteren aan inmiddels meer dan 2 miljard mensen. Zo heb je dus een enorm bereik die je veel beter kunt benutten vergeleken met de traditionele marketing. En dankzij de Facebook Remarketing Pixel is Facebook nu nog interessanter omdat je een aangepaste doelgroep kan opbouwen met personen die (alleen) voor jouw bedrijf relevant zijn. 

Lees hier meer over Facebook adverteren

Hoe werkt adverteren via Facebook?

Als je Facebook wilt gebruiken als marketinginstrument voor jouw onderneming, is het natuurlijk wel verstandig om te weten hoe adverteren via Facebook precies werkt. Bij het opzetten van een Facebookcampagne is het vooral van belang om een juiste doelgroep te kiezen, en het maken van aantrekkelijke advertentietemplates en advertentieteksten. Gelukkig kunnen wij als Facebookmarketingbedrijf jou daarbij helpen.

Lees hier meer over Facebook adverteren

Wat kost een advertentie op Facebook?

De kosten van een advertentie op Facebook hangt af van verschillende factoren. Door gericht te adverteren en door een goede advertentietemplate en advertentietekst te gebruiken, kan je er zelf voor zorgen dat je zo winstgevend mogelijk adverteert op Facebook. Voor slechts een kleine investering kun je vandaag nog beginnen met het gerichter en rendabeler adverteren via Facebook. Zo bespaar je jezelf veel tijd, energie en uiteindelijk geld.

Waarom Facebook pixel gebruiken?

Steeds meer bedrijven adverteren op Facebook, en dat heeft een goede reden. Hieronder staan de 2 belangrijkste voordelen van de Facebook remarketing pixel: 

  • Advertentieoptimalisering: wanneer de Facebook pixel in gebruik is op jouw website, kunnen we automatisch je advertenties op Facebook tonen aan personen van wie het waarschijnlijker is dat ze tot conversie overgaan in tegenstelling tot de gemiddelde persoon die jouw advertenties zonder dat je een pixel gebruikt zien. 
  • Meting: wij meten het aantal conversies dat door je advertenties wordt gegenereerd om het rendement op je advertentiebestedingen te berekenen. Op die manier weet je precies hoeveel je besteedt aan elke conversie en kunnen wij je advertenties verder daarop afstemmen voor een optimaal resultaat. 

Lees hier meer over de voordelen van een Facebook pixel

Wat doet de Facebook remarketing pixel?

De Facebook pixel meet conversies. Met het meten van conversies kun je acties bijhouden die mensen ondernemen nadat ze je Facebook-advertenties hebben bekeken op verschillende apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en computers. Door een Facebook-pixel aan te laten maken en deze toe te voegen aan de pagina's op je website waar conversies plaatsvinden, zoals de pagina voor betalingen maar ook gewoon de home pagina, kun je zien wie er tot conversie overgaat naar aanleiding van je Facebook-advertenties of wat deze mensen anders doen op je site. 

Lees hier meer over de Facebook Remarketing Pixel

Kan ik de Facebook remarketing pixel gebruiken?

Ben je in het bezit van een Facebook account, een website of webshop? Dan kun je zeker de pixel gebruiken!  De pixel van Facebook kunnen wij in elke website integreren. Onze webdevelopers hebben kennis van vrijwel alle content managementsystemen. Je maakt ons medebeheerder van jouw website of je zet ons in contact met jouw programmeur of webmaster.

Lees hier meer over de Facebook Remarketing Pixel