Direct contact? Bel: 035 - 52 51 676

Home > Tips & tricks > Hoe krijg ik offerte aanvragen via Facebook?

Hoe krijg ik offerte aanvragen via Facebook?

Hoe krijg ik offerte aanvragen via Facebook?

Inmiddels weten wij dat we met Facebook veel meer kunnen dan alleen een beetje reageren op foto's en berichten van jouw vrienden. Je kunt namelijk via Facebook campagnes starten om producten, voorstellingen, speciale acties en je website te promoten. Een andere manier waarop je via Facebook meer bezoekers kunt genereren voor je website, is door een bedrijfspagina aan te maken. Je hebt alles netjes ingevuld op je bedrijfspagina, en nu? Plaats wat interessante/leuke/grappige posts op je Facebook en zorg ook dat hier genoeg afbeeldingen op staan.

Er is een nieuwe mogelijkheid op Facebook bij gekomen,waar potentiële klanten via uw Facebook bedrijfspagina een offerte aan kunnen vragen. Door middel van een actieknop is het mogelijk offerteaanvragen te ontvangen. Als mensen op de knop klikken, vullen ze daarna een formulier in en ontvangen ze uw reactie via Messenger. Zodra u uw knop Offerte aanvragen hebt toegevoegd, moet u een formulier maken om de informatie te verkrijgen van mensen die zijn geïnteresseerd in uw bedrijf. U kunt op ieder gewenst moment uw knop bewerken of verwijderen. Houd er rekening mee dat als u de knop verwijdert, het formulier dat u hebt gemaakt ook wordt verwijderd.

Hoe voeg ik een knop ‘Offerte aanvragen’ toe aan mijn pagina?

  1. Klik op Knop toevoegen.
  2. Selecteer Contact met ons opnemen.
  3. Selecteer Offerte aanvragen.

Om het formulier toe te voegen doet u het volgende:

  1. Geef je formulier een titel.
  2. Voeg informatie toe over je bedrijf.
  3. Selecteer eventuele aanvullende contactinformatie die je van mensen wilt ontvangen.
  4. Voeg een aantal open vragen toe (ten minste één).
  5. Klik op Voorbeeld om een voorbeeld van het formulier te bekijken.
  6. Klik op Knop toevoegen.

Wilt u nog meer uit uw Facebookpagina halen?

Wij hebben een team van ervaren Facebook marketeers voor u klaar staan. Wij helpen u met het optimaliseren van uw pagina, een pixel plaatsen op uw website, uw doelgroep op Facebook beter te targetten en goede facebook advertenties te maken.


Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Bel ons nu!