Direct contact? Bel: 035 - 52 51 676

Home > Over ons

Over ons

Ons team bestaat uit 3 Facebook advertentiespecialisten met allemaal zo'n 3 jaar ervaring in het inzetten van Facebook als marketingtool voor bedrijven. Via onze website AdverterenMetEenPixel.nl kun je snel en eenvoudig aan de slag op Facebook. Door zeer slim te werk te gaan, kunnen wij snel en daardoor zeer betaalbaar een Facebook advertentie account inrichten, waarbij dan ook direct de pixel van Facebook wordt ingesteld. Dit laatste gaat vaak in overleg met je websitebeheerder of websitebouwer. Met een kleine investering kun je heel doelgroepgericht reclame maken op Facebook voor jouw bedrijf. Wij helpen je ook met je eerste advertentie, waarbij wij je dan ook nog eens inzicht geven in de prestaties. Voor vragen kun je ons mailen, maar ook bellen op 035 - 52 51 676. We horen graag van je.

Facebook advertenties nog beter met de conversiepixel

Nog interessanter is, om met de Facebook conversiepixel te meten wie al een aanvraag op jouw website heeft gedaan of misschien wel een aankoop in jouw website. Aan die personen hoef je natuurlijk niet meer per se een advertentie te laten zien. Zo presteren jouw Facebook advertenties nog beter.

 

AdverterenMetEenPixel.nl helpt je opweg met jouw Facebook advertenties  

Vandaag nog regelen?

Wil je meer mensen bereiken met jouw advertentie? Wij helpen je met het inrichten van jouw advertentie account en het installeren van een Facebook Pixel.

Contact opnemen