Direct contact? Bel: 035 - 52 51 676

Home > Facebook remarketing > Facebook remarketing pixel

Facebook remarketing pixel

Wat doet de facebook pixel?

De Facebook pixel meet conversies. Met het meten van conversies kun je acties bijhouden die mensen ondernemen nadat ze je Facebook-advertenties hebben bekeken op verschillende apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en computers.

Door een Facebook-pixel aan te laten maken en deze toe te voegen aan de pagina's op je website waar conversies plaatsvinden, zoals de pagina voor betalingen maar ook gewoon de home pagina, kun je zien wie er tot conversie overgaat naar aanleiding van je Facebook-advertenties of wat deze mensen anders doen op je site. 

De pixel blijft de acties bijhouden die mensen ondernemen nadat ze op je advertentie hebben geklikt. Je kunt zien op welk apparaat ze de advertentie hebben gezien en op welk apparaat ze uiteindelijk tot conversie zijn overgegaan. Ideaal om je klant te leren kennen dus. 

Waarom pixel adverteren?

Pixel adverteren resulteert in een hogere advertentieprestaties. Met de Facebookpixel kunnen allerlei verschillende advertentie doelgroepen worden opgebouwd. Het uitgangspunt van deze doelgroepen is dat deze super relevant zijn in relatie tot jouw bedrijf, product of dienst. Laat je jouw advertenties aan die doelgroepen zien, dan zullen die beter scoren op bijvoorbeeld de kosten per klik naar jouw website. Diegene die naar jouw website klikken, zijn daarbij nog vele malen meer geïnteresseerd dan normaliter. Met andere woorden, jouw gehele advertentiebudget wordt rendabeler ingezet.

Kan de pixel in elke website worden geplaatst?

De pixel van Facebook kunnen wij in elke website integreren. Onze webdevelopers hebben kennis van vrijwel alle content managementsystemen. Je maakt ons medebeheerder van jouw website of je zet ons in contact met jouw programmeur of webmaster.

Heb je jouw website analytics ingericht met Google Tag Manager? Daar maak je onze Facebook Advertentiespecialisten erg gelukkig mee. Wij kunnen de pixel van Facebook dan namelijk snel voor je toevoegen aan de website.

Facebookpixel voor webshops

Webshops maken veelal gebruik van speciale platformen zoals Magento en Shopify. Het is ook mogelijk dat jouw webshop draait op een plugin zoals WooCommerce voor WordPress. Wij kunnen in vrijwel alle webshops de pixel plaatsen. Extra interessant voor webshops is om gebeurtenissen binnen het pad dat de webshop bezoeker tot een aankoop doorloopt. Dit kan met de Facebook pixel. Met het meten van gebeurtenissen via de Facebook pixel kun je personen heel specifiek targeten. Laat bijvoorbeeld een overtuigende advertentie zien met jouw unieke eigenschappen aan de webshop bezoekers die producten in hun winkelmandje hebben achtergelaten maar niet zijn overgegaan tot een aankoop.

AdverterenMetEenPixel.nl helpt je opweg met jouw Facebook advertenties  

Vandaag nog regelen?

Wil je meer mensen bereiken met jouw advertentie? Wij helpen je met het inrichten van jouw advertentie account en het installeren van een Facebook Pixel.

Contact opnemen